5 650 Lekë
Availability: In stock
SKU: 2300

Ndihmon ne menyre efektive ne lehtesimin e dhimbjeve plantare dhe ne parandalimin e krijimit te kallove.

Indikimet: Bunione, tendinit, talalgia, metatarsalgia, ne kujdes post operator, ne personat qe qendrojne per shume gjate ne kembe.

Paketimi: 2 shtroje silikoni. E disponueshme ne kater masa.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas LinjaveSafte
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.