Long Lasting Deodorant

900 Lekë
Antidjerse pa alkol dhe me efekt qe zgjat per meshkuj. Nuk ngjit dhe nuk le njolla.
Availability: In stock
SKU: 1758
Antidjerse pa alkol dhe me efekt qe zgjat per meshkuj. Nuk ngjit dhe nuk le njolla.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI EUROPHARMRruga Asim Zeneli,nj.Bashkiake 2(COIN) Tirane0693325099
FARMACI REARMRruga Bardhok Biba Tirane0692238973
Farmaci Oligerta Kastrioti-SRQender-Sarande692293656
FARMACI NECKA_SRLagja Nr.3 Sarande0686764177 , 0693052980
Farmaci BULICA PHARMAKukes Lagja nr 7 Rr Zabeli, Ndertese nr 10692292368
Farmaci ABISTirane Rruga Rrapo Hekali Nj Administrative 130695694145
FARMACI ENISA TIRANEFresku TIRANE0696103680
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
Products specifications
Sipas trupit Meshkujt
Sipas tipit te produktit Antidjerse
Sipas Linjave Janssen
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.