Pau D'Arco 500 mg Veg Capsules

1 420 Lekë
Bime tradicionale e cila permban lapakol dhe beta-lapakon.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Pau D'Arco është i derivuar nga lëvorja e brëndshme e pemëve Tabebuia, të cilat gjenden në pyjet e Amazonës. Pau D'Arco është përdorur tradicionalisht nga herbalistët për shumë benefite mjekësore; si për trajtimin e alergjive, problemeve me mëlcinë, artritin, ulcerën e stomakut dhe në rast infeksionesh të tjera.

Përdorimi: 2 kapsula, 1-2 herë në ditë sipas nevojës.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % vlerës ditore

Totali Karbohidrateve

<1 g

<1%*

Pau D'Arco (Tabebuia heptaphylla) (lëvorja e brëndshme)

1 g (1,000 mg)

*

Përbërës të tjerë: Hipromelozë, acid stearik (origjinë bimore).

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.