Hot Water Bag- Borse uji me veshje

1 680 Lekë
Borse uji me veshje.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 2149

Cante e dizenjuar per te mbajtur ujin e nxehte ne menyre te sigurt. Sherben per tu vendosur ne zonen qe keni dhimbje per ta reduktuar ate. E lehte per tu perdorur dhe shume efektive.

Qeteson dhimbjet muskulore, dhimbjet e qafes, dhimbjet e artritit, krampet dhe dhimbjet menstruale. Kur vendoset ne zonen e deshiruar ofron nje reklasim te indeve ne menyre teresisht natyrale.

Fale permbajtjes se vecante eshte dizenjuar per te mbajtur ujin ne temperatura shume te larta. Kapaku prej metali nuk lejon rrjedhjet e ujit, cka e bene ate shume te sigurt per tu perdorur.

Nje sekret i fundit? Siperfaqja e leshon nxehtesine ne menyre graduale duke dhuruar nje lehtesim te vazhdueshem te dhimbjes, qe rritet me kalimin e minutave.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI DAJA-2Rr. "Elbasanit", perballe Postes Nr. 1, Tirane04 2340 339 / 0675013332
Farmaci Irma Prifti 2L. Skender Libohova Rr. Misto Mamo Lushnje035226413, 0697240613
FARMACI FARMACITY-FISHTA 1Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit Tirane 0693063744
Specifikime
Sipas Linjave PIC
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.