Ultrasonic Faux Wood Essential Oil Diffuser

8 300 Lekë
Difuzor ambjenti me dizajn druri.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
  • Hidhni ujë dhe vajra esencial
  • Nuk bën zhurmë dhe pastrohet lehtësisht
  • Avull i ftohtë/ Pa nxehtësi / Nuk ka risk për djegie
  • Dizajn kontemporan; Me drita LED për natën

NOW® Solutions Faux Wood Ultrasonic Oil Diffuser kombinon një risi shkencore me dizajn kontemporan duke krijuar një difuzor i cili është perfekt për tu kombinuar me zyrën ose shtëpinë tuaj. Ky difuzor është pa BPA, vepron deri në 8 orë dhe përdor valë ultrasonike me frekuencë të lartë për të krijuar avullin. Difuzori nuk përdor nxehtësi, kjo garanton ruajtjen e integritetit të vajrave esencial dhe vetive të tyre. Mund të përdoret cdo ditë, në këtë mënyrë zëvendësoni aromatizuesit e ambjentit dhe qirinjt me një metodë alternative të shëndetshme.

Përdorimi: 500 ml ujë dhe 5 pika nga vaji esencial i preferuar. Difuzori do të fiket automatikisht pasi të mbarojë uji.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.