Ultrasonic USB Essential Oil Diffuser

4 500 Lekë
Difuzor ambjenti me usb.
Disponibiliteti: Ne gjendje
  • Hidhni ujë dhe vajra esencial
  • Nuk bën zhurmë dhe pastrohet lehtësisht
  • Avull i ftohtë/ Pa nxehtësi / Nuk ka risk për djegie
  • Fiket automatikisht
  • Koha e punës 4-6 orë
  • Kordon USB 1 m
  • Me drita LED rrotulluese

NOW® Ultrasonic USB Diffuser bashkon aromaterapinë me një risi shkencore, e cila lejon lidhjen e difuzorit me lap top-in tuaj me anë të një kordoni USB. Ky difuzor është pa BPA, vepron deri në 4 orë dhe përdor valë ultrasonike me frekuencë të lartë për të krijuar avullin. Difuzori nuk përdor nxehtësi, kjo garanton ruajtjen e integritetit të vajrave esencial dhe vetive të tyre.

Përdorimi: 70 ml ujë dhe 5 pika nga vaji esencial i preferuar. Difuzori do të fiket automatikisht pasi të mbarojë uji.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI NECKA_SRLagja Nr.3 Sarande0686764177 , 0693052980
Farmaci Nabis_TRIsh Garda e Republikes_TIRANE693587909
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
FARMACI KRISTAL TRTirane0672033736
Farmaci VORA HEALTH MEDICINEVORE 0673021320
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.