Sleepy Puppy Essential Oil Diffuser

8 350 Lekë
Difuzor ambjentit me projeksione te ndryshme dhe muzike, ne forme qenushi per te vegjlit tuaj.
Disponibiliteti: Ne gjendje
  • 3 lloje të ndryshme projeksionesh
  • Projekton në tavan
  • Tinguj muzike të ndryshëm
  • Me kontroll volumi
  • Koha e punës deri në 12 orë

Me difuzorin Sleepy Puppy nga NOW® mund të vini në gjumë të vegjlit tuaj me tinguj, aroma dhe pamje nga natyra. Ky difuzor është pa BPA dhe nuk përdor nxehtësi duke shmangur riskun për djegie. Gjithcka cfarë ju duhet është ujë, vaji esencial i preferuar dhe ambjenti i përshtatshëm për gjumin.

Përdorimi: 160 ml ujë dhe 10 pika nga vaji esencial i preferuar.

Projeksionet - Projeksione me lule, me qiellin gjatë natës dhe re me balona.

Avulli ultrasonic - Difuzori Sleep Puppy përdor teknologji të lartë të valëve ultrasonike të cilat vibrojnë ujin brenda për të krijuar avullin.

Pasi shtohen vajrat esencial ato përhapen në ajër duke ofruar aromaterapi të menjëhershme dhe duke jonizuar ajrin. Është ideale në dhomën e fëmijëve për tju dhuruar atyre një gjumë të qetë dhe rutinë relaksuese gjatë natës.

Tinguj nga natyra - Mund të zgjidhni mes: Cicërima zogjsh, Rrjedhja e ujit në lum, Tinguj nga pylli, Erë e lehtë

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.