Posture Strap Support (Drejtues shpine)

4 270 Lekë
Drejtues shpine elastike, me tension te forte. Ndihmon ne rregullimin e postures dhe qendrimin drejte te shpines.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1283
Drejtues shpine elastike, me tension te forte. Ndihmon ne rregullimin e postures dhe qendrimin drejte te shpines.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI ALGO FARMA TIRANEKomuna e Parisit TIRANE0698738377
Specifikime
Sipas Linjave John
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.