Iron DoubleStrength 36 mg

2 200 Lekë
Hekur 36 mg, mineral esencial i cili luan rol thelbesor ne prodhimin e energjise, fuksionimin e sistemit imunitar dhe shendetin neurologjik.
Disponibiliteti: Ne gjendje
  • Ferrochel® Bisglicenat hekuri
  • Delikat dhe nuk sjell problem me konstipacionin

 

Hekuri është një mineral esencial i cili luan rol thelbësor në prodhimin e energjisë, fuksionimin e sistemit imunitar dhe shëndetin neurologjik. Hekuri është përbërës esencial i hemoglobinës, molekula që transporton oksigjenin tek qelizat e trupit dhe mioglobinës e cila lidh oksigjenin e përdorur në indet e muskujve.

NOW® Double Strength Iron përmban dyfishin e sasisë së hekurit krahasuar me produktin që përmban (18 mg për kapsulë).

Përdorimi: 1 kapsulë cdo ditë të shoqëruar me ushqim.

Paketimi: 120 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % vlerës ditore

Hekur (nga Ferrochel® Bisglicenat hekuri)

36 mg

200%

Përbërës tjerë: Miell orizi, celulozë, acid stearik (origjinë bimore), silic.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.