Digitest - Aparat per matjen e sheqerit ne gjak

€5.59
I lehte dhe praktik per tu perdorur. Ju mund te zgjidhni vete thellesine e shpimit ne varesi te trashesise se lekures, nga 1 deri ne 5. Lanceta hiqet lehtesisht vetem me shtypjen e nje butoni.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 0178
I lehte dhe praktik per tu perdorur. Ju mund te zgjidhni vete thellesine e shpimit ne varesi te trashesise se lekures, nga 1 deri ne 5. Lanceta hiqet lehtesisht vetem me shtypjen e nje butoni.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI ORANGE FARMACI 47TIRANE Bulevardi 'Bajram Curri''
FARMACI Jurgen Babamusta_DRDurres052237386 / 0692126053
Specifikime
Sipas Linjave PIC
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.