Taylor Back Support (Suport shpine)

24 050 Lekë
I lehte per tu veshur dhe peshon shume pak. Indikohet ne Lordosis, scoliosis, demtimet torako-lumbare dhe situata te ndryshme post operatore.
Availability: In stock
SKU: 1311
I lehte per tu veshur dhe peshon shume pak. Indikohet ne Lordosis, scoliosis, demtimet torako-lumbare dhe situata te ndryshme post operatore.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas LinjaveJohn
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.