• Long Lasting Make Up

  0 out of 5

  Make Up që zgjat me një pamje natyrale kujdeset dhe mbron lëkurën në të njëjtën kohë. Pigmente reflektuese të ndritshme zbukurojnë fytyrën tuaj dhe e bëjnë lëkurën të duket natyrale dhe e butë. E përbërë nga sheqer natyral ,lagështia që mbart ofron një kujdes plotësues duke e bërë fytyrën sa më të butë . Kremi me kohëzgjatje gjendet në 5 nuanca ngjyre të ndryshme.

  MAKE UP ‘’americano’’ – 30ml

  MAKE UP ‘’cappucino’’ – 30ml

  MAKE UP ‘’porcelain’’ – 30ml

  MAKE UP ‘’olive’’ – 30ml

  MAKE UP “ivory” – 30ml