Trendi I Lëkurës Rinore

  • Skin Youth Formula

    0 out of 5

    Formula  për  lëkurë  rinore  zotëron  një  përbërje Lipidesh  vetëm  16%. Locion  i  lehtë  vitalizon  lëkurën  kërkuese  duke u përthithur  menjëherë  dhe  ka  një  efekt (mat) pa shkëlqim. Njollat  e  kohës  pakësohen   dhe  lëkura  mbetet  duke  u  dukur  e  freskët  në  mënyrë  rinore. Me  RSL, me  mëndafsh   të  vërtetë  Japonez, ekstrakt  nga  Oryza  Sativa (bimë), acid hialuronik, ISIS, sakaride  të   izomeruara  dhe  vitamin  E  acetate.