INSPIRA COSMETICS

 • Anti Blemish Balm 15 ml

  0 out of 5

  Një   balsam   që   trajton  dhe   mbulon   papastërtitë   e   lëkurës  me  acid   salicilik   dhe   një   ekstrakt    të   bimës    së   shelgut   ka   një   efekt    anti-inflamator   dhe   rregullon   prodhimin  e   sebumit   në   lëkurë.

 • Anti-Wrinkle/ Anti-Dryness Serum 30ml

  0 out of 5

  Një   serum   inovativ   me   një  vaj   cilësor   prodhuar   posaçërisht    për   lëkurë    të   thatë, të   stresuar   që   është   e   prirur    për   tu   tharë    dhe  për   të   krijuar   rrudha. Uji   nga   maja   e   akullnajave   zviceriane   mblidhet   në   lipozome    dhe   depërtonë  thellë   në   shtresat   e   jashtme   të   shtresës   corneum   dhe   mbush   lëkurën    atje ,  ndërsa   lipidet    e   vlefshme    e    bëjnë   të   ndihet   e   këndshme. Në   të   njëjtën   kohë,  një  peptid   i  avancuar, Matrixyl  Synthe’6, redukton   rrudhat   në   anët  e  syve    dhe   rrudhat   në   mënyrë   të   konsiderueshme.

 • Beautiful Eyes Cream 15ml

  0 out of 5

  Një   krem   luksoz   për   zonën  e   ndjeshme   të   konturit   të   syve. Lëkura   mbrohet   nga  rrezatimi  UVA , UVB   dhe   rrezatimi   infrared,  ndërsa   pigmentet    e   depërtimit    të    dritës    ndriçojnë  menjëherë    dhe   dukshëm   zonën   rreth   syve. Në   të   njëjtën   kohë   një   peptid   i   avancuar, Matrixyl   Synthe’6,  redukton   rrudhat   në   anët    e    syve   dhe   rrudhat    në   mënyrë    të  konsiderueshme, dhe   funksioni   pengues   i   lëkurës   forcohet   nga   një  ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Acidi   Hialuronik   dhe   Pentavitin   gjithashtu   hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin   linjat  e   bukura   dhe  rrudhat.

 • Cleanser: hydra +

  0 out of 5

  Locion  pastrimi  me   veprimtari  të   butë  për   lëkurë   normale  në   të   thatë.

 • Cleanser: pure+

  0 out of 5

  Xhel   pastrues  i  zhvilluar  posaçërisht  për   lëkurë  të   yndyrshme  dhe   lëkurë   në   gjëndje   të   përzier. Komponentë  balancues   me  një   efekt   të   butë   por  të  plotë  të   cilët   garantojnë  një   çehre   të   pastër.

 • Cream mask: hydra+

  0 out of 5

  Maskë  e   qetë,  e   butë   dhe  e  dobishme  për   lëkurë   të   thatë   dhe    shumë   të   stresuar.Ajo   shërben   për   të  siguruar  lëkurë   me  rafinim   të   ndjeshëm,kujdes  dhe   zbutje   dhe   veçanërisht   hidratimin   dhe   pasurimin  e  saj.

 • Cream: medium+

  0 out of 5

  Formulimi   i   butë   i   këtij   kremi   është   falë   absorbimit   me  shpejtësi   të   vajit   natyral   makadamia. Kjo   përmbajtje   shtesë  lipidesh,  pak   më  e  lartë   se   ajo    në   krem: soft+ ,   është   vetëm   për   lëkurë   normale   në   të  thatë.

 • Cream: rich +

  0 out of 5

  Ky  krem   i   pasur    për   përdorim    gjat   ditës    dhe   opsional   gjat   natës   jo  vetëm   që  ka   ekstrakte   bimore  zvicerian   por   edhe   komponentë   të   tjerë   të   vlefshëm   për   intensitetin  e  saj. Ideal   për   lëkurë   shumë   të   thatë   e  cila   ka   humbur   ekuilibrin  e   saj    natyror   me   shkathtësi   balancon  jashtë   përmbajtjen   e   lipideve  dhe   lagështisë.

 • Cream: soft +

  0 out of 5

  Krem   përkujdesës  me  një   formulim  të   këndshëm   drite   i  cili  butësisht  gëzhoja   lëkure   me  yndyrë  dhe  kushte   të   përziera   pa   e   rënduar   atë. Pikërisht   balancimi   i   lyrave  (lipid – lloje  lyrash )  përmban  për   këto   dy   mbrojtje   lëkure   dhe   nuk   i    jep   shkëlqim  yndyror.

 • Cream: tinted+

  0 out of 5

  Ky   krem   ngjyrues   dite   me   faktorë   mbrojtës   të   lehtë   shërben   si   kontakt  përfundues   për  çdo   trajtim   dhe   si   bazë    për   make-up. Është   i   përshtatshëm   për    të   gjitha    llojet   e   lëkurës   dhe    siguron   kujdes   me   ekstraktet   bimore  zviceriane    origjinale   dhe  të   paprekura,  të  cilat   ofrojnë   mbrojtje   shtesë   kundër  plakjes.

 • Cream: vital +

  0 out of 5

  Ky   krem   kujdesi   fokusohet   në   tërheqjen,  komponentët   promovues   të   elasticitetit  të   cilët   vonojnë   shenjat  e  plakjes   së   parakohshme   të   lëkurës.  Si   gjatë   ditës   dhe   gjatë   natës   , ai   përfshin   bimët   të   cilat   kanë   luftuar   fuqinë   e  tyre   natyrore   në   botën   zviceriane .

 • Detoxifying Day Cream Regular/Rich 50ml

  0 out of 5

  Një   krem  i   butë  i   kujdesit   ditor   që   është   në   dy   variante: ‘’I  rregullt’’   për   lëkurë   të   vajisur , për   lëkurë   të   kombinuar   dhe   normale   dhe  ‘’I  pasur’’  për   lëkurë   të   stresuar   dhe  lëkurë  të   thatë. Lëkura   mbrohet   nga   rrezatimi   UVA, UVB  dhe   rrezatimi   infrared, ndërsa   funksioni   i   saj    pengues   forcohet   nga   një   ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Në  të   njëjtën   kohë   një   ekstrakt   kamelia  e  kuqe ,  i  cili   ka   një   efekt    detoksifikues , mbron   lëkurën   nga   ndikimi    i   dëmshëm  i  ndotjes  së  ajrit . Dëmtimi   i   qelizave   i   shkaktuar    nga   ndotja  e   ajrit   reduktohet   dukshëm   dhe   parandalohet  plakja  e  parakohshme   e  lëkurës .  Acidi  Hialuronik   dhe  Pentavitin   gjithashtu  hidratojnë   intensivisht    lëkurën    dhe   zbusin    linjat   e  bukura  dhe   rrudhat.