ABSOLUE

 • Anti Blemish Balm 15 ml

  0 out of 5

  Një   balsam   që   trajton  dhe   mbulon   papastërtitë   e   lëkurës  me  acid   salicilik   dhe   një   ekstrakt    të   bimës    së   shelgut   ka   një   efekt    anti-inflamator   dhe   rregullon   prodhimin  e   sebumit   në   lëkurë.

 • Anti-Wrinkle/ Anti-Dryness Serum 30ml

  0 out of 5

  Një   serum   inovativ   me   një  vaj   cilësor   prodhuar   posaçërisht    për   lëkurë    të   thatë, të   stresuar   që   është   e   prirur    për   tu   tharë    dhe  për   të   krijuar   rrudha. Uji   nga   maja   e   akullnajave   zviceriane   mblidhet   në   lipozome    dhe   depërtonë  thellë   në   shtresat   e   jashtme   të   shtresës   corneum   dhe   mbush   lëkurën    atje ,  ndërsa   lipidet    e   vlefshme    e    bëjnë   të   ndihet   e   këndshme. Në   të   njëjtën   kohë,  një  peptid   i  avancuar, Matrixyl  Synthe’6, redukton   rrudhat   në   anët  e  syve    dhe   rrudhat   në   mënyrë   të   konsiderueshme.

 • Beautiful Eyes Cream 15ml

  0 out of 5

  Një   krem   luksoz   për   zonën  e   ndjeshme   të   konturit   të   syve. Lëkura   mbrohet   nga  rrezatimi  UVA , UVB   dhe   rrezatimi   infrared,  ndërsa   pigmentet    e   depërtimit    të    dritës    ndriçojnë  menjëherë    dhe   dukshëm   zonën   rreth   syve. Në   të   njëjtën   kohë   një   peptid   i   avancuar, Matrixyl   Synthe’6,  redukton   rrudhat   në   anët    e    syve   dhe   rrudhat    në   mënyrë    të  konsiderueshme, dhe   funksioni   pengues   i   lëkurës   forcohet   nga   një  ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Acidi   Hialuronik   dhe   Pentavitin   gjithashtu   hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin   linjat  e   bukura   dhe  rrudhat.

 • Detoxifying Day Cream Regular/Rich 50ml

  0 out of 5

  Një   krem  i   butë  i   kujdesit   ditor   që   është   në   dy   variante: ‘’I  rregullt’’   për   lëkurë   të   vajisur , për   lëkurë   të   kombinuar   dhe   normale   dhe  ‘’I  pasur’’  për   lëkurë   të   stresuar   dhe  lëkurë  të   thatë. Lëkura   mbrohet   nga   rrezatimi   UVA, UVB  dhe   rrezatimi   infrared, ndërsa   funksioni   i   saj    pengues   forcohet   nga   një   ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Në  të   njëjtën   kohë   një   ekstrakt   kamelia  e  kuqe ,  i  cili   ka   një   efekt    detoksifikues , mbron   lëkurën   nga   ndikimi    i   dëmshëm  i  ndotjes  së  ajrit . Dëmtimi   i   qelizave   i   shkaktuar    nga   ndotja  e   ajrit   reduktohet   dukshëm   dhe   parandalohet  plakja  e  parakohshme   e  lëkurës .  Acidi  Hialuronik   dhe  Pentavitin   gjithashtu  hidratojnë   intensivisht    lëkurën    dhe   zbusin    linjat   e  bukura  dhe   rrudhat.

 • Eye: vital +

  0 out of 5

  Krem   ekstra   i   butë  për   sy   të   lumtur   dhe   rrezatues   për   sytë   kërkues. Ky   krem   është   veçanërisht   për   zonën   e  ndjeshme   të   syve, e   cila   karakterizohet   nga   butësia , dhe   është   gjithmonë   në   qendër  të   aktivitetit,  lëkurë  e  hollë   e   cila   ka   tendencë   të   zhvillojë   hije   të   errëta   dhe   enjtje   të   vogla.

 • Gentle Cleansing Cream 150 ml

  0 out of 5

  Krem  pastrimi  i  butë  dhe  luksoz që  pastron  lëkurën  e  fytyrës  tërësisht duke  larguar  yndyrën  e   panevojshme . Ekstrakti  nga  trumza  Alpine  dhe  shkurrja  e  fluturës  ndalon  oksidimin  dhe  aktivitetin  e  radikaleve  të   lira,  ndërsa  vaji  i  arrës  së  makadamias  forcon  copën  hidrolipidike  dhe  funksionin e saj   pengues. Lëkura  mbrohet nga ndikimet negative mjedisore.

 • Immediate Calming Serum SOS 30 ml

  0 out of 5

  Një   serum   i   bërë   me   qeliza   burimore    alpine   që   qetësojnë   lëkurën   menjëherë    dhe    rrit  vitalitetin   e   qelizave    burimore  të   lëkurës.Proçesi  rigjenerues   i  epidermës  promovohet,  funksioni   pengues  i   lëkurës   forcohet   dhe   stresi   i   nxitur   nga   UV   luftohet.Në   të   njëjtën   kohë, Biophytex   redukton    efektivisht   skuqjen   dhe   kapilarët   në   sipërfaqen  e   lëkurës   dhe   ngjyra   e   përgjithshme   e   lëkurës    përmirësohet.Pentavitin   dhe   acidi   Hialuronik   gjithashtu    hidratojnë    intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin    linjat   e   bukura    dhe   rrudhat.

 • Immediate Calming SOS Mask 50 ml

  0 out of 5

  Një   maskë   krem   që   qetëson   lëkurën   e   irrituar   menjëherë.Allantoin, alpha-bisabolol  dhe   Biophytex,  lehtëson  skuqjen   dhe   irritimin  pothuajse   menjëherë,  ndërsa    pentavitin   dhe   acidi  Hialuronik    hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin  linjat   e  bukura   dhe   rrudhat. Substanca   aktive   GSP-Plus,  e  cila    është   marrë    nga   farat  e   rrushit   të   Alpeve   Zviceriane   dhe   vitamina   E,  ndalon   oksidimin   ekstremisht  në   mënyrë   efektive   dhe   mbron   qelizat   nga   sulmet  e   radikaleve   të   lira.Maska   ka   një   cilësi    të   re   dhe   absorbohet   plotësisht   në   lëkurë(ideal  gjatë   natës).

 • Lifting/Anti Fatigue Ampoule 7×2 ml

  0 out of 5

  Një   Ampulë   bukurie   Flash   që   tërheq    menjëherë   lëkurën   dhe   i   jep   një   pamje    të  freskët    dhe  rozë.Acidi   Hialuronik   hidraton   lëkurën   bujarisht , ndërsa   linjat   e   bukura   dhe   rrudhat   mbushen. Instenyl, një   biopolymer   në   ampulë,  ka   një   efekt   ngritës   të   menjëhershëm   dhe  të   qendrueshëm  .  Në   të   njëjtën  kohë   ekstrakti    Guarana   do  të   stimulojë  qarkullimin   e   gjakut   duke   ju  dhënë   një   pamje   të   freskët   dhe  atraktive.

 • Micellar Toning Lotion 200 ml

  0 out of 5

  Locioni   tonik   Micellar   është   një   tonik   fytyre   me   molekula   të   cilat   heqin  papastërtitë   nga   sipërfaqja   e   lëkurës   si   magnet. Gliceroli   lidh   lagështinë    në   shtresat  e   jashtme   të  lëkurës, e  cila   zbut   mikrovalvulat   e   lëkurës. Allantoin  dhe   një   ektrakt   alpin  si   Edelweiss   zbut   lëkurën.

 • Total Regenerating Night Cream Regular / Rich 50ml

  0 out of 5

  Krem   kujdesi   nate  i   butë   dhe   luksoz  në  dy   variante: ‘’I  rregullt’’  për   lëkurë   të   yndyrshme  lëkurë   të   kombinuar   dhe   lëkurë   normale,  dhe   ‘’I  pasur’’  për  lëkurë   të   stresuar   dhe   lëkurë  të  thatë.Ai   mbështet    proçesin   e  rigjenerimit   të   lëkurës   gjat   natës. Funksioni   pengues   forcohet   nga   një   ekstrakt  Alpin   Edelweiss,  ndërsa  Pentavitin  dhe   acidi  Hialuronik   hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin   linjat  e  bukura  dhe   rrudhat.Një   paptid  i   avancuar , Matrixyl  synthe’6 ,  gjithashtu   ka   një   efekt   tërheqës   të   dukshëm   dhe  në  mënyrë   demonstrative   redukton   rrudhat   në   thellësi.