• Beautiful Eyes Cream 15ml

    0 out of 5

    Një   krem   luksoz   për   zonën  e   ndjeshme   të   konturit   të   syve. Lëkura   mbrohet   nga  rrezatimi  UVA , UVB   dhe   rrezatimi   infrared,  ndërsa   pigmentet    e   depërtimit    të    dritës    ndriçojnë  menjëherë    dhe   dukshëm   zonën   rreth   syve. Në   të   njëjtën   kohë   një   peptid   i   avancuar, Matrixyl   Synthe’6,  redukton   rrudhat   në   anët    e    syve   dhe   rrudhat    në   mënyrë    të  konsiderueshme, dhe   funksioni   pengues   i   lëkurës   forcohet   nga   një  ekstrakt   Alpin   Edelweiss. Acidi   Hialuronik   dhe   Pentavitin   gjithashtu   hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin   linjat  e   bukura   dhe  rrudhat.

  • Eye: vital +

    0 out of 5

    Krem   ekstra   i   butë  për   sy   të   lumtur   dhe   rrezatues   për   sytë   kërkues. Ky   krem   është   veçanërisht   për   zonën   e  ndjeshme   të   syve, e   cila   karakterizohet   nga   butësia , dhe   është   gjithmonë   në   qendër  të   aktivitetit,  lëkurë  e  hollë   e   cila   ka   tendencë   të   zhvillojë   hije   të   errëta   dhe   enjtje   të   vogla.