REGENERATION AT NIGHT

  • Total Regenerating Night Cream Regular / Rich 50ml

    0 out of 5

    Krem   kujdesi   nate  i   butë   dhe   luksoz  në  dy   variante: ‘’I  rregullt’’  për   lëkurë   të   yndyrshme  lëkurë   të   kombinuar   dhe   lëkurë   normale,  dhe   ‘’I  pasur’’  për  lëkurë   të   stresuar   dhe   lëkurë  të  thatë.Ai   mbështet    proçesin   e  rigjenerimit   të   lëkurës   gjat   natës. Funksioni   pengues   forcohet   nga   një   ekstrakt  Alpin   Edelweiss,  ndërsa  Pentavitin  dhe   acidi  Hialuronik   hidratojnë   intensivisht   lëkurën   dhe   zbusin   linjat  e  bukura  dhe   rrudhat.Një   paptid  i   avancuar , Matrixyl  synthe’6 ,  gjithashtu   ka   një   efekt   tërheqës   të   dukshëm   dhe  në  mënyrë   demonstrative   redukton   rrudhat   në   thellësi.