Produkte Promocionale

 • BetterYou™ BoostB12 Oral Spray

  0 out of 5

  Vitamina B12 në formë spraj përmban formën më të pastër të B12 (metilcobalamin) e cila është një formë natyrale aktive që gjendet në metabolizmin e njeriut,e formuluar specifikisht për të rritur nivelin e vitaminës B12 në mënyrë të shpejtë dhe efektive.

  4 sprucime përmbajnë 1,200 μg vitamin B12, 40 μg krom dhe 0.5 mg ekstrakt caji jeshil.

  • Ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut
  • Përkujdesje e zemrës
  • Rrit përqëndrimin dhe memorien
  • Mbajtje në normë te metabolizmit të homocisteinës
  • Me shije të këndshme kajsie.
   Kromi ndihmon në mbajtjen e balancës të niveleve të sheqerit dhe redukton lodhjen dhe plogështinë

  “I rekomanduar nga pjesëtarë të shumtë të “Pernicious Anaemia Society” që përdorin sprajin për të mbajtur nivelet e vitaminës B12 lart, në mes të injeksioneve.”

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Për fëmijë nën 12 vjec doza duhet të përgjysmohet. Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
  Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjec. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

 • BetterYou™ DLuxInfant Oral Spray

  0 out of 5

  Vitaminë D spraj oral për foshnja dhe fëmijë nën 3 vjec nga BetterYou™ është formuluar specifikisht për fëmijët nën 3 vjec. Kombinimi delikat i vajit të kokosit me vitaminën D të pastër bën që kjo vitaminë esenciale të transportohet direkt në sistemin e qarkullimit të gjakut, duke   shmangur kalimin në organet e aparatit tretës.

  Cdo sprucim ka 400IU (10μg) vitaminë D3

  • Mirëmban kockat dhe dhëmbët
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  I përshtatshëm që nga lindja.
  Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 15 ml

 • Cranberry Mannose + Probiotic

  0 out of 5

  Suport për traktin urinar x 24 bustina

  • Pastrues i traktit urinar
  • Me 10 shtame probiotike për balancë mikrobiale të shëndetshme

  Cranberry Mannose bustina është një formulë probiotike për kujdesin e traktit urinar tek femrat, me përmbajtje boronice të kuqe dhe D-Mannose.
  Përzierja imunologjike me 10 shtame baktere probiotike ruan balancen mikrobiale delikate tek femrat. Boronica e kuqe përmban flavonoide dhe përbërës të tjerë bioaktivë që përmirësojnë traktin urinar duke mbrojtur sipërfaqen e mukozës brenda fshikëzes urinare.
  D-Mannosa është një sheqer i thjeshtë natyral që metabolizohet vetëm në sasi të vogla nga trupi, ndërsa pjesa e mbetur sekretohet me urinë. Meqë trupi përdor sasi shumë të vogla të D-Mannosës, nuk ndikon në nivelin e sheqerit në gjak.
  Në traktin urinar, D-Mannosa ndihmon që procesi i eliminimit të bëhet natyralisht duke mbajtur mjedisin e fshikëzës urinare të shëndetshëm.
  Studimet klinike kanë treguar se kur merret rregullisht, D-Mannose mund të ndihmojë për të ruajtur shëndetin e traktit urinar.

  Shtamet probiotike në këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

  Përdorimi: 1 bustinë tretet ne 100-200 ml ujë. Mund të merren 1-3 bustina në ditë.

 • Immunilflor naturcaps

  0 out of 5

  Immunilflor naturcaps është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C dhe zink.
  Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
  Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
  Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).

  Perdorimi: 1 kapsulë në ditë.

   

 • Omega-3 Mini Gels 500 mg Softgels

  0 out of 5

  Omega-3 500 mg

  • Të distiluara në nivel molekular
  • Suport kardiovaskular
  • 180 EPA / 120 DHA
  • Kapsula të vogla dhe të lehta për tu përtypur.

  Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

  Përdorimi: Merrni 2 kapsula 1-3 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

  Paketimi: 90 kapsula të vogla xhelatinoze