Linja IMUNOSTIMULANTE

 • Immunilflor Junior Syrup

  0 out of 5

  Immunilflor Junior Syrup është suplement ushqimor me bazë echinacea, propolis, acerola dhe mjaltë manuka.
  Echinacea dhe acerola forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale. Përmban 1 bilion fermente të tindalizuara (jo vitale).

  Perdorimi: për fëmijët nga 3-8 vjec: 5-10 ml në ditë.Mbi 10 vjec 10-15 ml në ditë. Mund dhe të hollohet me pak ujë.
  Paketimi: 180 ml

 • Immunilflor Mini Drinks

  0 out of 5

  Immunilflor Mini Drinks është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C, zink dhe mjaltë manuka.
  Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
  Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
  Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).
  Mjalti manuka është i vetmi lloj mjalti me veti antibakteriale më të fortë se antibiotiku falë përbërsit të saj metilglioksal (MG).

  Perdorimi: 1 flakon në ditë.

  Paketimi: 12 flakone

 • Immunilflor naturcaps

  0 out of 5

  Immunilflor naturcaps është suplement ushqimor me bazë echinacea, unkaria, vitamine C dhe zink.
  Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale.
  Vitamina C stimulon funksionimin normal të sistemit imunitar.
  Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  Përmban 2 miliard fermente të tindalizuara (jo vitale).

  Perdorimi: 1 kapsulë në ditë.