• Vertebene disc capsules

  0 out of 5

  Vertebene është një suplement i cili përmban 5 përbërësit esencial që plotësojnë disqet tuaja vertebrale.

  Kolagjeni luan një rol të rëndësishëm në ndërtimin e kolonës vertebrale. Si një proteinë strukturale ai është ushqyesi më i rëndësishëm i  ndërtimit të vertebrave, disqeve vertebrale dhe të gjitha kërceve të artikulacioneve vertebrale, sidomos ato të shtyllës kurrizore.

  Acidi hialuronik është i aftë për përthithjen e volumeve të mëdha të ujit. Kjo cilësi është thelbësore në plotësimin e diskut intervertebral , i cili në brendësi të bërthamës polpose përmban ujë, kjo cilësi e acidit hialuronik do të rimbushë me ujë diskun duke i rikthyer funksionin amortizues.

  Ekstrakti i  bambusë përmban të pakten 75% të acidit silicik i cili kontribuon në elasticitetin e indit lidhor duke i  siguruar stabilitet. Kjo ndikon direkt në forcat që ushtrohen tek ligamentet e shtyllës kurrizore.

  Glukosamina është depozita ujore e diskut intervertebral dhe kërceve artikulare. Duke u furnizuar me ujë dhe ushqyes, metabolizmi kërcor stimulohet drejt rigjenerimit si edhe riformohen strukturat mbrojtëse.

  L-Lizina është një aminoacid tepër i rëndësishëm. Ajo prodhohet nga vetë organizmi, por në disa raste është e nevojshme të merret edhe  nga jashtë. L-Lizina përdoret për rritjen e kockave dhe të muskujve.  Ajo është përgjegjëse për depozitimin e kalciumit i cili shërben për mirëmbajtjen e një indi të shëndetshëm dhe të formuar mirë.

  Perdorimi: 2 ose 3 kapsula në ditë.
  Paketimi: 60 kapsula