Product Tag - 500mg

 • Eleuthero 500 mg Veg Capsules

  0 out of 5

  Eleutero 500mg x 100 kapsula

  • Bimë adaptogjene*
  • Bimë tradicionale siberiane
  • Nxit vitalitetin*

  Rrënja e eleutero (Eleutherococcus senticosus) është përdorur tradicionalisht si bimë e cila stabilizon proceset fiziologjike dhe nxit homeostazën duke mposhtur stresin e përditshmërisë.

  Përdorimi: Merrni 1 kapsulë në ditë sipas nevojës.

 • Evening Primrose Oil 500 mg Softgels

  0 out of 5

  Vaj evening primerose 500 mg x 100 kapsula

  • Për shëndetin e femrave*
  • Lëkurë e shëndetshme*
  • Sistem imunitar i balancuar*

  Vaji i evening primrose nga NOW® përmban GLA një acid yndyror i omega 6, edhe pse trupi mund të sintetizojë vetë atë nga dieta jonë, GLA është më efektive nëse konsumohet në formën fillestare.* GLA merr pjesë në përgjigjen e shëndetshme imunitare në trup, dhe në këtë mënyrë ndihmon në funksionet normale barrierë të lëkurës dhe në një sistem vaskular të shëndetshëm.*

  Përdorimi: Merrni 3 kapsula në ditë me ushqim.

 • L-Tyrosine 500 mg Capsules

  0 out of 5

  L-Tirozinë 500 mg x 60 kapsula

  • Në nivel farmaceutik
  • Për një funksion të shëndetshëm të gjëndrave*
  • Ndihmon në përformancën mendore

  L-Tirozina është një aminoacid i domosdoshëm për prodhimin e neurotransmetuesve si dopamina, adrenalina, noradrenalina dhe gjithashtu për pigmentin e lëkurës, melaninën.*
  Noradrenalina (norepinefrina) dhe adrenalina (epinefrina) janë përgjegjëse për përgjigjen ndaj stresit akut në trup dhe sëbashku me dopaminën ndihmojnë në përmirësimin e humorit dhe performancës mendore.
  Përveç këtyre, L-Tirozina është thelbësore për funksionimin normal të gjëndrës tiroide.*

  Përdorimi: Merrni 1 kapsulë 1-3 herë në ditë, mundësisht në mes të ushqimit.

 • Omega-3 Mini Gels 500 mg Softgels

  0 out of 5

  Omega-3 500 mg

  • Të distiluara në nivel molekular
  • Suport kardiovaskular
  • 180 EPA / 120 DHA
  • Kapsula të vogla dhe të lehta për tu përtypur.

  Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

  Përdorimi: Merrni 2 kapsula 1-3 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

  Paketimi: 90 kapsula të vogla xhelatinoze