Product Tag - BetterYou

 • BetterYou™ BoostB12 Oral Spray

  0 out of 5

  Vitamina B12 në formë spraj përmban formën më të pastër të B12 (metilcobalamin) e cila është një formë natyrale aktive që gjendet në metabolizmin e njeriut,e formuluar specifikisht për të rritur nivelin e vitaminës B12 në mënyrë të shpejtë dhe efektive.

  4 sprucime përmbajnë 1,200 μg vitamin B12, 40 μg krom dhe 0.5 mg ekstrakt caji jeshil.

  • Ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut
  • Përkujdesje e zemrës
  • Rrit përqëndrimin dhe memorien
  • Mbajtje në normë te metabolizmit të homocisteinës
  • Me shije të këndshme kajsie.
   Kromi ndihmon në mbajtjen e balancës të niveleve të sheqerit dhe redukton lodhjen dhe plogështinë

  “I rekomanduar nga pjesëtarë të shumtë të “Pernicious Anaemia Society” që përdorin sprajin për të mbajtur nivelet e vitaminës B12 lart, në mes të injeksioneve.”

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Për fëmijë nën 12 vjec doza duhet të përgjysmohet. Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
  Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjec. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

 • BetterYou™ DLux1000 Oral Spray

  0 out of 5

  Vitaminë D spraj oral për të rritur
  Departamenti i shëndetit UK rekomandon që cdokush duhet të marrë një suplement vitamine D përgjatë vjeshtës dhe dimrit.

  Cdo sprucim ka 1000IU (25μg) vitaminë D3

  • Mirëmban kockat dhe dhëmbët
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve
  • Shije mente 100% natyrale.

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Për një dozë më të lartë mund ta spruconi më shumë, doza që rekomandohet është 1000IU (25mcg) për cdo 25kg peshë trupore.
  Paketimi: 15 ml

 • BetterYou™ DLuxInfant Oral Spray

  0 out of 5

  Vitaminë D spraj oral për foshnja dhe fëmijë nën 3 vjec nga BetterYou™ është formuluar specifikisht për fëmijët nën 3 vjec. Kombinimi delikat i vajit të kokosit me vitaminën D të pastër bën që kjo vitaminë esenciale të transportohet direkt në sistemin e qarkullimit të gjakut, duke   shmangur kalimin në organet e aparatit tretës.

  Cdo sprucim ka 400IU (10μg) vitaminë D3

  • Mirëmban kockat dhe dhëmbët
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  I përshtatshëm që nga lindja.
  Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 15 ml

 • BetterYou™ Iron Oral Spray

  0 out of 5

  Hekuri në formë spraj kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, funksioneve konjitive dhe ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë.
  Një zgjidhje e shkëlqyer për shqetësimet e tretjes dhe përthithjes së ulët të provuar nga suplementet e hekurit në forma digjestive.

  • 5 mg për dozë
  • Ndihmon në mbrojten e funksioneve konjitive
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Minimizim i lodhjes dhe plogështisë
  • Me shije natyrale dhe të këndshme molle të pjekur

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi
  Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku. Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
  Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

 • BetterYou™ MagnesiumOil Goodnight

  0 out of 5

  Me përmbajtje bimësh natyrale salvia sclarea dhe bergamot, që nxisin relaksim të thellë, mirëqënie të përgjithshme dhe gjumë të rehatshëm dhe të qetë.
  Përmban 28% klorur magnezi të përqëndruar.
  10 sprucime shpërndajnë minimumi 180 mg (51% RDA) formë elementare optimale të përthithshme magnezi.

  • Në mënyrë natyrale nxit një gjumë të rehatshëm
  • Ndihmon në Restless Legs Syndrome RLS
   (Sindromi I këmbëve të lodhura)

    “Nëse vuani nga pagjumësia, pavarsisht problemeve shëndetësore MagnesiumOil Goodnight është brilant.” – Nina B, Leeds

   

  Si funksionon magnezi transdermal?
  BetterYou™ MagnesiumOil në formë spraj aplikohet në lëkurë dhe përthithet nga poret e epidermës, në këtë mënyrë kalon direkt në enët e gjakut dhe muskujt poshtë tyre duke eleminuar kalimin në organet e aparatit tretës në të cilin shumë përbërës ushqimor nuk përthithen.
  Linja e Magnezit BetterYou™ garanton përthithje të menjëhershme përmes lëkurës në mënyrën më të thjeshtë dhe formën më të pastër të magnezit që ekziston.

  Aplikimi: Aplikojeni minimumi 10 sprucime në trup dhe masazhojeni. Për më shumë rezultat, këshillohet që të përdoret pas dushit në lëkure të lagur ose të thatë.
  I përshtatshëm për mosha 12 vjec e sipër.
  Për fëmijë poshtë 12 vjec keshillohet MagnesiumOil Original pasi nuk përmban vajra esencial.
  Për të njejtën arsye MagnesiumOil Original përdoret gjatë shtatëzanisë ose laktacionit.

  Ndonëse përthithja e magnezit fillon menjëhere është e nevojshme një periudhë mesatare 7 ditore që të shikoni rezultate. Gjatë aplikimeve të para mund të ndjeni si ndjesi pickimi. Kjo tregon që nivelet e magnezit në trupin tuaj janë të ulta dhe është pasojë e pëthithjes së shpejtë nga poret. Kjo ndjesi është kalimtare dhe largohet me përdorimin e rregullt.
  Paketimi: 15 ml

 • BetterYou™ MagnesiumOil Original

  0 out of 5

  Forma më e pastër e magnezit në formë vaji, siguron mënyrën më inovative për të plotësuar nivelin e magnezit.
  Përmban 31% klorur magnezi të përqëndruar.
  10 sprucime shpërndajnë minimumi 200mg (51% RDA) formë elementare optimale të përthithshme magnezi.

  • Rigjeneron dhe relakson muskujt e tendosur
  • Ndikon në relaksim dhe mirëqënien e përgjithshme.
  • Përmirëson shëndetin e kockave dhe të lëkurës dhe ndihmon në përthithjen e kalciumit.

  “Ndryshimi që ka sjellë MagnesiumOil i BetterYou, në jetën time, është si dita me natën.”- Jason R Wales

   

  Si funksionon magnezi transdermal?
  BetterYou™ MagnesiumOil në formë spraj aplikohet në lëkurë dhe përthithet nga poret e epidermës, në këtë mënyrë kalon direkt në enët e gjakut dhe muskujt poshtë tyre duke eleminuar kalimin në organet e aparatit tretës në të cilin shumë përbërës ushqimor nuk përthithen.
  Linja e Magnezit BetterYou™ garanton përthithje të menjëhershme përmes lëkurës në mënyrën më të thjeshtë dhe formën më të pastër të magnezit që ekziston.

  Aplikimi: Aplikojeni minimumi 10 sprucime në trup dhe masazhojeni. Për më shumë rezultat, këshillohet që të përdoret pas dushit në lëkure të lagur ose të thatë.
  I përshtatshëm për mosha 12 vjec e sipër.
  Për fëmijë poshtë 12 vjec keshillohet MagnesiumOil Original pasi nuk përmban vajra esencial.
  Për të njejtën arsye MagnesiumOil Original përdoret gjatë shtatëzanisë ose laktacionit.
  Gjatë stërvitjes – Aplikoni minimumi 10 – 20 sprucime, në mëngjes dhe në darkë. Për stërvitje intensive mund të rrisni dozën.
  Për rikuperim– Aplikojeni tek pjesa muskulare dhe masazhojeni. Riaplikojeni shpesh për ta mbajtur zonën të ngrohtë.

  Ndonëse përthithja e magnezit fillon menjëhere është e nevojshme një periudhë mesatare 7 ditore që të shikoni rezultate. Gjatë aplikimeve të para mund të ndjeni si ndjesi pickimi. Kjo tregon që nivelet e magnezit në trupin tuaj janë të ulta dhe është pasojë e pëthithjes së shpejtë nga poret. Kjo ndjesi është kalimtare dhe largohet me përdorimin e rregullt.
  Paketimi: 15 ml

 • BetterYou™ MagnesiumOil Recovery

  0 out of 5

  Me përmbajtje piperi të zi dhe kamfur që përmirëson gjëndjen e muskujve, rrit performancën dhe përshpejton kohën e rikuperimit.
  Përmban 28% Klorur magnezi të përqëndruar.
  10 sprucime shpërndajnë minimumi 180 mg (51% RDA) formë elementare optimale të përthithshme magnezi.

  • Nxit rikuperimin pas stërvitjes.
  • Përmirëson përformancën sportive
  • Redukton lodhjen muskulare

  “Recovery MagnesiumOil më ndihmon të shkoj përtej limiteve të mia dhe të qëndroj aty sa më gjatë të jetë e mundur. -Alex Rhodes, GB Triathlet

   

  Si funksionon magnezi transdermal?
  BetterYou™ MagnesiumOil në formë spraj aplikohet në lëkurë dhe përthithet nga poret e epidermës, në këtë mënyrë kalon direkt në enët e gjakut dhe muskujt poshtë tyre duke eleminuar kalimin në organet e aparatit tretës në të cilin shumë përbërës ushqimor nuk përthithen.
  Linja e Magnezit BetterYou™ garanton përthithje të menjëhershme përmes lëkurës në mënyrën më të thjeshtë dhe formën më të pastër të magnezit që ekziston.

  Aplikimi: Aplikojeni minimumi 10 sprucime në trup dhe masazhojeni. Për më shumë rezultat, këshillohet që të përdoret pas dushit në lëkure të lagur ose të thatë.
  I përshtatshëm për mosha 12 vjec e sipër.
  Për fëmijë poshtë 12 vjec keshillohet MagnesiumOil Original pasi nuk përmban vajra esencial.
  Për të njejtën arsye MagnesiumOil Original përdoret gjatë shtatëzanisë ose laktacionit.
  Gjatë stërvitjes – Aplikoni minimumi 10 – 20 sprucime, në mëngjes dhe në darkë. Për stërvitje intensive mund të rrisni dozën.
  Për rikuperim– Aplikojeni tek pjesa muskulare dhe masazhojeni. Riaplikojeni shpesh për ta mbajtur zonën të ngrohtë.

  Ndonëse përthithja e magnezit fillon menjëhere është e nevojshme një periudhë mesatare 7 ditore që të shikoni rezultate. Gjatë aplikimeve të para mund të ndjeni si ndjesi pickimi. Kjo tregon që nivelet e magnezit në trupin tuaj janë të ulta dhe është pasojë e pëthithjes së shpejtë nga poret. Kjo ndjesi është kalimtare dhe largohet me përdorimin e rregullt.
  Paketimi: 15 ml

 • BetterYou™ Multivit Junior Oral Spray

  0 out of 5

  Multivitaminë e kompletuar, në formë spraji për fëmijët nga 1 vjec e sipër.
  Përmban 14 vitamina esenciale dhe minerale të përgatitura me profesionalizëm që rrisin imunitetin dhe mirëqenien e fëmijëve tuaj.
  Formula e fuqishme përbëhet nga spektri i plotë i vitaminave B, përfshirë acidin folik, të kombinuara me vitaminat A, C, D, K, selen dhe jod.

  • Ndihmë perfekte dhe e balancuar për ushqyerjen e trupave që janë në rritje
  • Përmban 48 doza ditore – vlerësim maksimal
  • Rrit nivelin e vitaminës D3 duke mbrojtur sistemin imunitar
  • Shije natyrale dhe e këndshme e mjedrës
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Për fëmijët nga 1 vjec e sipër.
  Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

   

 • BetterYou™ Multivit Oral Spray

  0 out of 5

  Multivitaminë e kompletuar, në formë spraji e cila përmban 14 vitamina esenciale dhe minerale të përgatitura me profesionalizëm që  rrisin imunitetin dhe mirëqenien tuaj.
  Formula e fuqishme përbëhet nga spektri i plotë i vitaminave B, përfshirë acidin folik, të kombinuara me vitaminat A, C, D, K, selen dhe jod.

  • Ndihmë optimale dhe e balancuar për vlerat ushqyese ditore
  • Përmban 48 doza ditore – vlerësim maksimal
  • Redukton lodhjen dhe plogështinë.
  • Rrit nivelin e vitaminës D3 duke mbrojtur sistemin imunitar
  • Shije e këndshme luleshtrydhe dhe kivi
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
  Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

 • BetterYou™ Vitamin DLuxD3+K2 Oral Spray

  0 out of 5

  Suport vital për mirëmbajtjen e shëndetshme të kockave dhe arterieve.

  • Vitamina D3 ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar të shëndetshëm.
  • Vitamina K2 ndihmon në koagulimin normal të gjakut
  • Vitamina D3 dhe K2 ndihmojnë që kalciumi të përthithet lehtësisht dhe të arrijë në masën kockore, duke parandaluar kalcifikimin arterial

  3 sprucime kanë 3000IU D3 dhe 75μg K2

  Mirëmbajtja e kockave të shëndetshme nuk konsiston vetëm në rritjen e sasisë së kalciumit që marrim. Vitamina D3 siguron që kalciumi të përthithet lehtësisht dhe K2 (Mk-7) aktivizon proteinën osteokalcinë, e cila transporton kalciumin në kocka. Pa D3 dhe K2 kalciumi nuk mund të bëjë punën e tij në mënyrë efikase. Vitamina K2 (MK-7) aktivizon proteinën matrix GLA (MGP) në këtë mënyrë eleminon kalciumin e tepërt, rrit qarkullimin arterial dhe fleksibilitetin.
  BetterYou K2 VITAL ka pastërti dhe tretshmëri nga më të lartat dhe i vetmi me vitaminën K2, të mbrojtur në mikroenkapsul.

  Shkencërisht e provuar për një përthithje më të lartë se tabletat – E garantuar
  Vitamina D+K2 BetterYou oral spraj është formuluar për të shpërndarë këto vitamina direkt në qarkullimin e gjakut përmes indit të butë të gojës duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e brendshme e faqes dhe sistemi venoz që ndodhet poshtë kësaj sipërfaqeje, duke shpërndarë në mënyrë ideale përbërësit ushqyes-është provuar shkencërisht që ka 2.5 herë më shumë efekt se tabletat dhe kapsulat*.

  “Kjo metodë aplikimi është mënyra më e shpejtë e marrjes së përbërësve ushqyes”
  Dr. Charles Heard
  Cardiff University
  *Bazuar në kërkimet nga Satia et al. The Nutrition Journal 2015

  Përdorimi: Aplikoni 3 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku. Konsultohuni me mjekun nëse jeni duke përdorur medikamente të tjera për hollimin e gjakut.
  Paketimi: 12 ml