Product Tag - omega3

 • DHA Kids Chewable Softgels

  0 out of 5

  Omega-3 për fëmijë x 60 forma gomoze

  • Support për sistemin nervor
  • 100 mg DHA
  • Në formë peshku me shije frutash

  Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

  Përdorimi: Për fëmijë dhe të rritur: Merrni 2 kapsula 1 ose 2 herë në ditë, me ushqim.

 • Omega 3-6-9 1000 mg Softgels

  0 out of 5

  Omega 3-6-9 1000 mg x 100 kapsula xhelatinoze

  • Acide yndyrore esenciale
  • Përzierje nga 5 vajra ushqyes,
  • Për mirëmbajtjen e shëndetshme të lëkurës dhe sistemit imunitar*

  Omega 3-6-9 është një përzierje vajrash nga farat e lirit, evening primerose, canola, black currant dhe farave të kungullit. Noë kombinon këto vajra shumë të njohur për vetitë e tyre për të balancuar proporcionet e omega 3, omega 6 dhe omega 9. Omega3, Acidi alfa linolenik, omega 6 dhe GLA janë të nevojshme për mirëmbajtjen e shëndetshme të lëkurës dhe mbrojtjen e sistemit imunitar. Acidi Oleik, një acid yndyror i pangopur i Omega 9 kontribuon në mbajtjen e shëndetshme të sistemit kardiovaskular.

  Cdo dozim ka: Omega-3 [Acid Alfa Linolenik (ALA)] 45%; Omega-6 [Acid Linoleik dhe Acid Gamma Linolenik (GLA)] 26.5%; Omega-9 [Acid Oleik] 17.5%; Të tjera (acide yndyrore me varg të shkurtër, yndyrna të ngopura, fosfolipide, etj) 11%

  Përdorimi: Merrni 2 kapsula në ditë të shoqëruara me ushqim.

 • Omega 3-6-9 Liquid

  0 out of 5

  Shurup Omega 3-6-9 x 473 ml

  • Acide yndyrore vegjetale

  Omega 3-6-9 nga NOW® është një përzierje optimale dhe e acideve yndyrore esenciale të vajit te farave të lirit, ullirit, embrionit të grurit dhe evening Primrose.
  95% e peshës së produktit është e përbërë nga vajrat organik.

  Acide yndyrore për një lugë gjelle: Omega-3 (Acid Linolenik) 6 g, Omega-6 (Acid Linoleik & GLA) 3 g, Gamma Acid Linolenik (GLA) 150 mg, Omega-9 (Acid Oleik) 3 g

  Përdorimi: Merrni 1 lugë gjelle 1 ose 2 herë në ditë mundësisht të shoqëruar me ushqim. Mbajeni në frigorifer.

 • Omega-3 Mini Gels 500 mg Softgels

  0 out of 5

  Omega-3 500 mg

  • Të distiluara në nivel molekular
  • Suport kardiovaskular
  • 180 EPA / 120 DHA
  • Kapsula të vogla dhe të lehta për tu përtypur.

  Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

  Përdorimi: Merrni 2 kapsula 1-3 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

  Paketimi: 90 kapsula të vogla xhelatinoze

 • Omega-3, Enteric Coated Softgels

  0 out of 5

  Omega 3 x 90 kapsula xhelatinoze me mbështjellje enterike

  • Të distiluara në nivel molekular
  • Suport kardiovaskular
  • Me aromë të kontrolluar
  • Mbështjellje enterike e pranueshme për stomakun
  • 180 EPA / 120 DHA

  Për personat që mund të kenë ndjesi nausea ose refluks nga vajrat e tjerë të peshkut, ky vaj peshku me paketim enterik është më i pranueshëm për stomakun.  Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

  Përdorimi: Merrni 1-3 kapsula në ditë të shoqëruara me ushqim.

 • Omega-3, Molecularly Distilled Softgels

  0 out of 5

  Omega 3 x 30 kapsula xhelatinoze

  • Të distiluara në nivel molekular
  • 1000 mg vaj peshku për cdo kapsulë
  • 180 EPA /120 DHA për cdo kapsulë
  • Mirëmban zemrën

  Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

  Përdorimi: Merrni 2 kapsula 2 herë në ditë, të shoqëruara me ushqim.

 • Super Omega 3-6-9 1200 mg Softgels

  0 out of 5

  Super Omega 3-6-9 1200 mg x 90 kapsula xhelatinoze

  • Suport kardiovaskular*
  • Me Borage, fara liri dhe vaj peshku

  Super omega 3-6-9 është një përzierje me vaj peshku, borage dhe fara liri.
  Kjo përzierje me vajra ushqyes të njohur për vetitë e tyre ka një balancë unike mes acideve yndyrore të ngopura omega3 dhe omega6, gjithashtu dhe omega9 që është një acid yndyror jo thelbësor por i dobishëm.* Omega3, Acidi alpha linolenik, EPA dhe DHA, omega6, GLA janë të nevojshme për mirëmbajtjën e shëndetshme të lëkures, balancës së sistemit imunitar dhe ruajtjen e shëndetshem të funksioneve nervore.

  Përdorimi: Merrni 2 kapsula në ditë të shoqëruara me ushqim.

 • Super Omega EPA, Double Strength Softgels

  0 out of 5

  Super Omega EPA me fuqi të dyfishuar x 120 kapsula xhelatinoze

  • Të distiluara në nivel molekular
  • 360 EPA / 240 DHA

  Super Omega EPA ka dy herë më shumë EPA (360 mg për kapsulë). Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

  Përdorimi: Vetëm për të rritur: Merrni 2 kapsula 2 herë në ditë, të shoqëruara me ushqim.