Product Tag - oralspray

 • BetterYou™ BoostB12 Oral Spray

  0 out of 5

  Vitamina B12 në formë spraj përmban formën më të pastër të B12 (metilcobalamin) e cila është një formë natyrale aktive që gjendet në metabolizmin e njeriut,e formuluar specifikisht për të rritur nivelin e vitaminës B12 në mënyrë të shpejtë dhe efektive.

  4 sprucime përmbajnë 1,200 μg vitamin B12, 40 μg krom dhe 0.5 mg ekstrakt caji jeshil.

  • Ndihmon në formimin e qelizave të kuqe të gjakut
  • Përkujdesje e zemrës
  • Rrit përqëndrimin dhe memorien
  • Mbajtje në normë te metabolizmit të homocisteinës
  • Me shije të këndshme kajsie.
   Kromi ndihmon në mbajtjen e balancës të niveleve të sheqerit dhe redukton lodhjen dhe plogështinë

  “I rekomanduar nga pjesëtarë të shumtë të “Pernicious Anaemia Society” që përdorin sprajin për të mbajtur nivelet e vitaminës B12 lart, në mes të injeksioneve.”

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Për fëmijë nën 12 vjec doza duhet të përgjysmohet. Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
  Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjec. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

 • BetterYou™ DLux1000 Oral Spray

  0 out of 5

  Vitaminë D spraj oral për të rritur
  Departamenti i shëndetit UK rekomandon që cdokush duhet të marrë një suplement vitamine D përgjatë vjeshtës dhe dimrit.

  Cdo sprucim ka 1000IU (25μg) vitaminë D3

  • Mirëmban kockat dhe dhëmbët
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve
  • Shije mente 100% natyrale.

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Për një dozë më të lartë mund ta spruconi më shumë, doza që rekomandohet është 1000IU (25mcg) për cdo 25kg peshë trupore.
  Paketimi: 15 ml

 • BetterYou™ DLuxInfant Oral Spray

  0 out of 5

  Vitaminë D spraj oral për foshnja dhe fëmijë nën 3 vjec nga BetterYou™ është formuluar specifikisht për fëmijët nën 3 vjec. Kombinimi delikat i vajit të kokosit me vitaminën D të pastër bën që kjo vitaminë esenciale të transportohet direkt në sistemin e qarkullimit të gjakut, duke   shmangur kalimin në organet e aparatit tretës.

  Cdo sprucim ka 400IU (10μg) vitaminë D3

  • Mirëmban kockat dhe dhëmbët
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  I përshtatshëm që nga lindja.
  Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 15 ml

 • BetterYou™ Iron Oral Spray

  0 out of 5

  Hekuri në formë spraj kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, funksioneve konjitive dhe ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë.
  Një zgjidhje e shkëlqyer për shqetësimet e tretjes dhe përthithjes së ulët të provuar nga suplementet e hekurit në forma digjestive.

  • 5 mg për dozë
  • Ndihmon në mbrojten e funksioneve konjitive
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Minimizim i lodhjes dhe plogështisë
  • Me shije natyrale dhe të këndshme molle të pjekur

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi
  Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku. Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
  Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

 • BetterYou™ Multivit Junior Oral Spray

  0 out of 5

  Multivitaminë e kompletuar, në formë spraji për fëmijët nga 1 vjec e sipër.
  Përmban 14 vitamina esenciale dhe minerale të përgatitura me profesionalizëm që rrisin imunitetin dhe mirëqenien e fëmijëve tuaj.
  Formula e fuqishme përbëhet nga spektri i plotë i vitaminave B, përfshirë acidin folik, të kombinuara me vitaminat A, C, D, K, selen dhe jod.

  • Ndihmë perfekte dhe e balancuar për ushqyerjen e trupave që janë në rritje
  • Përmban 48 doza ditore – vlerësim maksimal
  • Rrit nivelin e vitaminës D3 duke mbrojtur sistemin imunitar
  • Shije natyrale dhe e këndshme e mjedrës
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Për fëmijët nga 1 vjec e sipër.
  Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

   

 • BetterYou™ Multivit Oral Spray

  0 out of 5

  Multivitaminë e kompletuar, në formë spraji e cila përmban 14 vitamina esenciale dhe minerale të përgatitura me profesionalizëm që  rrisin imunitetin dhe mirëqenien tuaj.
  Formula e fuqishme përbëhet nga spektri i plotë i vitaminave B, përfshirë acidin folik, të kombinuara me vitaminat A, C, D, K, selen dhe jod.

  • Ndihmë optimale dhe e balancuar për vlerat ushqyese ditore
  • Përmban 48 doza ditore – vlerësim maksimal
  • Redukton lodhjen dhe plogështinë.
  • Rrit nivelin e vitaminës D3 duke mbrojtur sistemin imunitar
  • Shije e këndshme luleshtrydhe dhe kivi
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve

  Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
  Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

  Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
  Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
  Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
  Paketimi: 25 ml

 • BetterYou™ Vitamin DLuxD3+K2 Oral Spray

  0 out of 5

  Suport vital për mirëmbajtjen e shëndetshme të kockave dhe arterieve.

  • Vitamina D3 ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar të shëndetshëm.
  • Vitamina K2 ndihmon në koagulimin normal të gjakut
  • Vitamina D3 dhe K2 ndihmojnë që kalciumi të përthithet lehtësisht dhe të arrijë në masën kockore, duke parandaluar kalcifikimin arterial

  3 sprucime kanë 3000IU D3 dhe 75μg K2

  Mirëmbajtja e kockave të shëndetshme nuk konsiston vetëm në rritjen e sasisë së kalciumit që marrim. Vitamina D3 siguron që kalciumi të përthithet lehtësisht dhe K2 (Mk-7) aktivizon proteinën osteokalcinë, e cila transporton kalciumin në kocka. Pa D3 dhe K2 kalciumi nuk mund të bëjë punën e tij në mënyrë efikase. Vitamina K2 (MK-7) aktivizon proteinën matrix GLA (MGP) në këtë mënyrë eleminon kalciumin e tepërt, rrit qarkullimin arterial dhe fleksibilitetin.
  BetterYou K2 VITAL ka pastërti dhe tretshmëri nga më të lartat dhe i vetmi me vitaminën K2, të mbrojtur në mikroenkapsul.

  Shkencërisht e provuar për një përthithje më të lartë se tabletat – E garantuar
  Vitamina D+K2 BetterYou oral spraj është formuluar për të shpërndarë këto vitamina direkt në qarkullimin e gjakut përmes indit të butë të gojës duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e brendshme e faqes dhe sistemi venoz që ndodhet poshtë kësaj sipërfaqeje, duke shpërndarë në mënyrë ideale përbërësit ushqyes-është provuar shkencërisht që ka 2.5 herë më shumë efekt se tabletat dhe kapsulat*.

  “Kjo metodë aplikimi është mënyra më e shpejtë e marrjes së përbërësve ushqyes”
  Dr. Charles Heard
  Cardiff University
  *Bazuar në kërkimet nga Satia et al. The Nutrition Journal 2015

  Përdorimi: Aplikoni 3 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku. Konsultohuni me mjekun nëse jeni duke përdorur medikamente të tjera për hollimin e gjakut.
  Paketimi: 12 ml