Aloe Fresh Sensitive

Pastë në formë xheli 100% natyrale dhe veprim RETARD*, përmban një kombinim unik përbërësish natyral për dhëmbët dhe mishrat e ndjeshëm.

Veprimi RETARD ndodh falë pranisë së karbosimetilkitosan që parandalon krijimin e kariesit.* Veprimi ruan efektin e tij për 5 orë.

 

Category: