Avocado Oil

Vaj avokado x 118 ml

  • 100% vaj i pastër hidratues
  • Për lëkurë të butë dhe të shëndetshme
  • E pasur me përbërës ushqyes

Përdorimi:  Për të zbutur dhe hidratuar lëkurën.
Vaji ka teksturë të dendur dhe ndihmon të mbajë lëkurën elastike, ndërkohë që hidraton dhe zbut lëkurën e thatë. Në përdorim për masazh është vaj i butë, qetësues dhe nuk lë mbetje vajore.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Avocado Oil”