B-12 InstantEnergy packets 2000 mcg

B-12 2000 mcg x 75 bustina

  • Praktike dhe me veprim të shpejtë,
  • B-kompleks, Krom dhe kreatinë,
  • Tre forma B-12 për përthithje optimale nga trupi duke përfshirë dhe Co-enzima,
  • Qëndro i përqëndruar dhe në formë,
  • Një burim energjie i menjëhershëm, atëherë kur të duhet më shumë.

Tani me vitaminën B-12 InstantEnergy nga Noë është më e thjeshtë se kurrë për të marrë energji dhe për të qëndruar në formë, i përqëndruar dhe i furnizuar me energji gjatë ditëve të ngarkuara. Kjo formulë perfekte dhe e balancuar tejkalon gjithë hamendësimet e tjera për të qëndruar me energji, duke na furnizuar me një përzierje nga përbërësit më me benefite në një formulë të vetme dhe të thjeshtë. Me përbërës të tjerë si krom, kreatin dhe 6 vitamina B të tjera. Ndërsa jeta bëhet gjithnjë e më e ngarkuar, trupi kërkon më shumë përbërës që ndihmojnë të ngrejnë humorin dhe energjinë.

Përdorimi: Merrni 1 bustinë cdo ditë. Mund të përzihet me ujë, lëng ose pijen tuaj të preferuar ose të konsumohet direkt.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “B-12 InstantEnergy packets 2000 mcg”