BATTERIL 900

Batteril 900 është një suplement ushqimor me përmbajtje të farave të qitros (900mg) dhe vaj esencial tea tree (80mg). Produkti ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit mikrobik dhe forcimin e sistemit imunitar kundër patogjenëve, inflamacioneve dhe infeksioneve.

Indikacionet:    

 • Ftohje
 • Bronkite
 • Grip
 • Dhimbje fyti
 • Herpes simplex
 • Cistite
 • Neurit
 • Ekzema
 • Infeksione të mukozës vaginale
 • Infeksionet protozoare: krimba, parazitë

Përdorimi: Rekomandohet 1 tabletë në mëngjes dhe 1 në darkë.
Nuk rekomandohet te gratë shtatzëna, gjatë laktacionit dhe tek fëmijët nën 12 vjeç.

 • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “BATTERIL 900”