BetterYou™ DLux1000 Oral Spray

Vitaminë D spraj oral për të rritur
Departamenti i shëndetit UK rekomandon që cdokush duhet të marrë një suplement vitamine D përgjatë vjeshtës dhe dimrit.

Cdo sprucim ka 1000IU (25μg) vitaminë D3

  • Mirëmban kockat dhe dhëmbët
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve
  • Shije mente 100% natyrale.

Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

Përdorimi: Aplikoni 1 sprucim në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
Për një dozë më të lartë mund ta spruconi më shumë, doza që rekomandohet është 1000IU (25mcg) për cdo 25kg peshë trupore.
Paketimi: 15 ml

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “BetterYou™ DLux1000 Oral Spray”