BetterYou™ Iron Oral Spray

Hekuri në formë spraj kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, funksioneve konjitive dhe ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë.
Një zgjidhje e shkëlqyer për shqetësimet e tretjes dhe përthithjes së ulët të provuar nga suplementet e hekurit në forma digjestive.

  • 5 mg për dozë
  • Ndihmon në mbrojten e funksioneve konjitive
  • Ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Minimizim i lodhjes dhe plogështisë
  • Me shije natyrale dhe të këndshme molle të pjekur

Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

Përdorimi
Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku. Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj.
Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
Paketimi: 25 ml

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “BetterYou™ Iron Oral Spray”