BetterYou™ Multivit Junior Oral Spray

BetterYou™ Multivit Junior Oral Spray

Multivitaminë e kompletuar, në formë spraji për fëmijët nga 1 vjec e sipër.
Përmban 14 vitamina esenciale dhe minerale të përgatitura me profesionalizëm që rrisin imunitetin dhe mirëqenien e fëmijëve tuaj.
Formula e fuqishme përbëhet nga spektri i plotë i vitaminave B, përfshirë acidin folik, të kombinuara me vitaminat A, C, D, K, selen dhe jod.

  • Ndihmë perfekte dhe e balancuar për ushqyerjen e trupave që janë në rritje
  • Përmban 48 doza ditore – vlerësim maksimal
  • Rrit nivelin e vitaminës D3 duke mbrojtur sistemin imunitar
  • Shije natyrale dhe e këndshme e mjedrës
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve

Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.
Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

Përdorimi: Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
Për fëmijët nga 1 vjec e sipër.
Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.
Paketimi: 25 ml

 

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “BetterYou™ Multivit Junior Oral Spray”