DHA Kids Chewable Softgels

Omega-3 për fëmijë x 60 forma gomoze

  • Support për sistemin nervor
  • 100 mg DHA
  • Në formë peshku me shije frutash

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

Përdorimi: Për fëmijë dhe të rritur: Merrni 2 kapsula 1 ose 2 herë në ditë, me ushqim.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “DHA Kids Chewable Softgels”