Natural Resveratrol Veg Capsules

Resveratrol natyral 50mg x 60 kapsula

  • Suport kardiovaskular*
  • Ekstrakt i verës së kuqe, cajit jeshil dhe farave të rrushit
  • Pastrues nga radikalet e lira

Resveratrol është një polifenol natyral të cilin e gjejmë në lëkurën e rrushit të kuq, disa lloje fruta pylli dhe bimë të tjera. Studimet e fundit tregojnë se Resveratroli mund të ndihmojë në shëndetin dhe funksionet e sistemit kardiovaskular.* Resveratroli është më i njohur për vetitë e tij kundër plakjes dhe aftësinë për të nxitur një përgjigje biologjike të shëndetshme ndaj stresit.* Për të plotësuar vetitë e Trans-Resveratrolit, ky produkt përfshin proantocianide nga ekstrakti i farave të rrushit dhe katekina nga ekstrakti i cajit jeshil.

Përdorimi: Merrni 2 kapsula cdo ditë.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Natural Resveratrol Veg Capsules”