No•Dol Collagene Pocket

No•Dol Collagene është një suplement ushqimor me përmbajtje glukozamine, kondroitine, MSM, mangani, artiglio del diavolo dhe aloe barbadensis.

Glukozamina, dhe kondroitina janë përbërësit e kartilagjeve të atikulacioneve. Artiglio del Diavolo, ndihmon në funksionimin e artikulacioneve, ndërsa mangani ndihmon në zhvillim e indeve lidhore dhe mirëmbajtjen e kockave.

Perdorimi: Rekomandohet 1 bustinë në ditë.