PropolBaby

PropolBaby është suplement ushqimor me bazë propolis, echinacea, elicriso, acerola dhe mjalti në gjendje të eleminojë sekrecionet dhe të nxis mbrojtjen imunitare.
I përshtatshëm për fëmijët në rast viroze, kolle të thatë ose me sekrecione, dhimbje fyti, bllokime të hundëve ose bronkiale.

Pa ngjyrues, me shije luleshtrydhe.

Perdorimi: Për fëmijët nën 8 vjec: 2-3 lugë në ditë.
Mbi 8 vjec: 2 lugë në ditë.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “PropolBaby”