PROPOLAID VaporPatch

Propolaid VaporPatch është ngjitëse praktike me përmbajtje vajrash esencial balsamik, propolis dhe mente që ndihmojnë në lirimin e rrugëve të frymëmarrjes.

Indikacionet:

  • Bllokim i rrugëve të frymëmarrjes
  • Kollë dhe dhimbje fyti
  • Gjendje gripale

Përdorimi: Vendoset mbi rroba 30 cm larg fytyrës. Efekti zgjat 8 orë.
Nuk rekomandohet tek fëmijët nën 3 vjeç.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “PROPOLAID VaporPatch”