Ankle Support Heel Window (Kaviljer elastik)

1 290 Lekë
Kaviljer elastik me thember brenda. Komod per tu mbajtur veshur gjate dites dhe nates.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1223
Kaviljer elastik me thember brenda. Komod per tu mbajtur veshur gjate dites dhe nates.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.