Slim Uniform John's (Kostum dobesimi)

9 100 Lekë
Kostum dobesimi, i cili ju dhuron nje efekt sauna. Vepron si nje lekure e dyte. Ju ndihmon te dobesoheni shpejt dhe djeg yndyrnat ne menyre efektive. Mjafton ta mbani veshur 1 ore ne dite dhe ju do te humbisni 1 kg.
Availability: In stock
SKU: 1157
Kostum dobesimi, i cili ju dhuron nje efekt sauna. Vepron si nje lekure e dyte. Ju ndihmon te dobesoheni shpejt dhe djeg yndyrnat ne menyre efektive. Mjafton ta mbani veshur 1 ore ne dite dhe ju do te humbisni 1 kg.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas LinjaveJohn
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.