SEPTANAZAL CHILDREN 0.5mg/50mg/ml x 10 ml

0 Lekë
(ksilometazoline/dekspantenol). Spraj per hundet per femije me veti dekongjestante. Zhbllokon hundet e bllokura dhe ndihmon ne rigjenerimin e mukozave te hundes.
Availability: Out of stock
SKU: 0-2972
(ksilometazoline/dekspantenol). Spraj per hundet per femije me veti dekongjestante. Zhbllokon hundet e bllokura dhe ndihmon ne rigjenerimin e mukozave te hundes.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.