SEPTANAZAL ADULT 1mg/50mg/1ml x 10 ml

€0.00
(ksilometazoline/dekspantenol) Spraj per hundet per te rritur me veti dekongjestante. Zhbllokon hundet e bllokura dhe ndihmon ne rigjenerimin e mukozave te hundes. Mund te perdoret per te zhbllokuar hundet e bllo
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 0-2831
(ksilometazoline/dekspantenol) Spraj per hundet per te rritur me veti dekongjestante. Zhbllokon hundet e bllokura dhe ndihmon ne rigjenerimin e mukozave te hundes. Mund te perdoret per te zhbllokuar hundet e bllo
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.