CELLULITE KIT - KIT ANTICELULIT

8 700 Lekë
Kutia permban nje trajtim komplet anticelulit in&out( brenda dhe jashte), me tre produkte specifike per te luftuar imperfeksionet qe shkakton celuliti.
Availability: In stock
SKU: 10945
  • CELL-MECH tablets -30 tableta
  • SLIM-KOMBU Decottopia – 500 ml
  • CELL-MECH Cream – 200 ml

Perdorimi:

  • CELL-MECH tablets: rekomandohet te merren 2 tableta ne dite, ne mengjes dhe ne dreke, para buke.
  • SLIM-KOMBU Decottopia – rekomandohet te treten 30- 60ml ne 1.5 liter uje dhe te konsumohet gjate dites.
  • CELL-MECH Cream - Aplikoni kremin ne mbremje ne zonat problematike me levizje rrethore derisa te perthithet teresisht. Per personat qe merren me aktivitet fizik rekomandohet aplikimi para dhe pas kryerjes se aktivitetit, per te rritur veprimin e kremit.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas LinjaveGianluca Mech
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.