Lanceta Sterile Digitest 30G

1 000 Lekë
Lanceta sterile dhe praktike zhvilluar sipas IndolorTM Technology.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 0193
Paketimi: 200 cope
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI LINDA DRDurres05235648 / 0695405461
FARMACI FARMA NET ALBTirane2248899/0697022133
Farmaci 4 LIFETirane Rruga Sitki Cico pll 3 ap 10698509933
FARMACI SIENA _Orikum-VloreORIKUM-VLORE0696290554
FARMACI FARMATECHTirane0692075901
FARMACI ALGO FARMA TIRANEKomuna e Parisit TIRANE0698738377
FARMACI ORANGE FARMACI 47TIRANE Bulevardi 'Bajram Curri''
FARMACI AJLA FARMA 2Rruga Myslym Keta Hyrja 5 Tirane0696730394
Specifikime
Sipas Linjave PIC
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.