DUOVIT

0 Lekë
Multivitamine e pasur me 11 vitamina dhe 8 minerale te rendesishme per organizmin. Tabletat e kuqe permbajne vitaminat, ndersa ato blu mineralet. Rekomandohet te perdoret ne rast te rritjes se nevojes se organizmit per vitamina. Paketimi: 40 tableta
Availability: Out of stock
SKU: 0-1376
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.