Profumo Indaco

€48.20
Ndihuni elegant dhe plot vetebesim me aromen mesdhetare te Indaco. Permban kombinim nga lulet e selvise, te misrit, zambakut, limonit dhe jaseminit.
Availability: In stock
SKU: 10499
Paketimi: 100 ml
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas trupitTrupi
Sipas tipit te produktit
Sipas LinjaveDr.Taffi
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.