NO DOL termo cerotti

1 200 Lekë
Ngjitese termike te cilat perdorin konceptin e nxehtesise terapeutike, per te lehtesuar dhimbjet muskulare dhe artikulare per te rikthyer mireqenien.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Ngjitëse termike të cilat përdorin konceptin e nxehtësisë terapeutike, për të lehtësuar dhimbjet muskulare dhe artikulare për të rikthyer mirëqenien. Falë teknologjisë innovative, nxehtësia terapeutike (40°C) është në formë të kontrolluar dhe të vazhdueshme me temperaturë korrekte deri në 8 orë. Këto ngjitëse sigurojnë nxehtësi deri në 2 cm tek indet  muskulare duke lehtësuar  dhimbjen deri në 16 orë. Nxehtësia në formë të zgjatur dhe në temperaturë konstante, rrit qarkullimin e gjakut tek indet dhe furnizimin me oksigjen duke ndihmuar muskujt të rikthehen në një gjendje optimale.

Përdorimi: Aplikoni ngjitësen në zonën e prekur dhe lëreni të veprojë për 8 orë. Mos e përdorni më pa kaluar 24 orë.

Paketimi: 3 ngjitëse

Hekur

Poliakrilit natriumi

Karbon aktiv

Klorur natriumi

Tripolifosfat natriumi

Ujë 

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI STELA VLVlore
FARMACI ELIDA CALI SRSARANDE HIMARE692636344
FARMACI FARMATECHTirane0692075901
FARMACI FLORITirane0672000707
FARMACI FAMA_DILagja Nazmi Rushiti -Diber Peshkopi
FARMACI LEDIA_VLVLORE
FARMACI TOP PHARMA Tirane Tirane RR"5 MAJI', QENDRA CONCORD 0672420281 , 0696366714
FARMACI VITALPHARMA Tirane Tirane KOMUNA E PARISIT694617273
FARMACI NECKA_SRLagja Nr.3 Sarande0686764177 , 0693052980
FARMACI DALIPI DRDurres686261268
FARMACI ANTIGONI (KRISTIAN-A) DURRESDURRES052232380
FARMACI JONA_LULushnje0695747362
Farmaci ORANGE 005 FARMACI Tirane,Rruga Abdyl Frasheri , god 16,hyrja,1ap2
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.