Njollat dhe hiperpigmentimi

Items
of
30
Picture of 2 Phase Melafadin Concentrate
6 000 Lekë
Picture of Brightening Exfoliator
2 500 Lekë
Picture of Brightening Night Care
2 700 Lekë
Picture of Brightening Night Restore
3 300 Lekë
Picture of Clarify & Illuminate Cleanser
2 540 Lekë
Picture of Clarify & Illuminate Toner
2 540 Lekë
Picture of Crema Antimacchie - Hyper White BIO
3 970 Lekë
Picture of Dark Circle Eye Cream
2 500 Lekë
Picture of Dark spot perfector
3 500 Lekë
Picture of DEFENCE B-LUCENT DAY-PEEL
1 900 Lekë
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.