Quadrop Deluxe (Paterice)

4 220 Lekë
Paterice me 4 kembe e kromuar dhe me baze te gjere. Me qender te ulet graviteti dhe balance te mire. Lartesia e saj eshte e pershtatshme nga 77,5- 104cm.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1245
Paterice me 4 kembe e kromuar dhe me baze te gjere. Me qender te ulet graviteti dhe balance te mire. Lartesia e saj eshte e pershtatshme nga 77,5- 104cm.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.