COMFORT CRUTCHES (Paterica)

3 600 Lekë
Paterice me nje dizajn modern, e pershtatshme per te gjitha kerkesat tuaja, per meshkuj dhe femra.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 2974

- Shume e lehte (peshon 480 gram).

- Maksimumi i peshes qe mban: 130 gram.

- Material alumini i cilesise se larte.

- Lartesia normale: 705mm- 995mm

- Ka 14 pozicione te ndryshme lartesie, me largesi 25mm nga njera tjetra.

- Mbajtesja e dorezes mund te zevendesohet.

- E disponueshme ne disa ngjyra.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI ROMA 2017_TRTIRANE, Rr"Islam Alla"Pll 4/86,kt l 693992989
Specifikime
Sipas Linjave FDI
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.