PREZERVATIV CONTROL PEPPERMINT ECSTASY x 3

€1.62
Per me shume freski dhe kenaqesi ne raport. Me shije mente.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 9937

Paketimi: 3 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra: Jeshile

Karakteristika: Me shije mente

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni me shije

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.070 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm

 

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI Jurgen Babamusta_DRDurres052237386 / 0692126053
Farmaci Orange farmaci 038Korce Lagjja 13 Rruga 13 Korriku0694030070
Farmaci FitHealth 2Tirane Rruga Panorama Komplexi Pajtoni0686068077
Farmaci Urgjenca Dr(Ilda Babamusta)Durres Lagj. nr8, Rr. Aleksander Goga0692721401
Farmaci NISHANI 2Tirane Rruga Irfan Tomini pall 3kati 10693397839
M & SONS Tirane Tirane Rr. Lord Bajron,Njesia Bashkiake Nr.110677186344 , 0683680681
Farmaci Klara GegaKorce Pojan Lagjja Qender Rruga Liria 0675862454
FARMACI DR. PHARMACY(ANDRI CABELI)Prane Kopshtit Zoologjik,RR"Shyqyri Brari"Tirane048847153 / 0695792505
FARMACI EVERGREENRruga Mujo Ulqinaku_Fier0692125021
FARMACI IMENARruga Avni Rustemi-Korce0695397966
FARMACI FLORJAN_DRShkozet_DURRES0695442044
FARMACI PRANVERAFier
FARMACI ERJOLA BILISHTBILISHT KORCE674004144
FARMACI URGJENCA_KOLagjja 4, Rruga Todi Vogli, Pallati 7,Kati I672022901
FARMACI ALVIT (Vjollca Koco) Tirane Tirane Rr."Komuna e Parisit", Kompl KIKA0699135260
FARMACI ENDRI Tirane Tirane Rr.Gramoz Pashko0698380711 ,42303183
FARMACI JORA_TRRr.Shkelqim Fusha_Q.Kristal_TIRANE699693169
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
Specifikime
Sipas Linjave Control Condoms
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.