PREZERVATIV CONTROL FORTE x 12

€4.86
Me shume trashesi dhe me shume rezistence.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 9927

Paketimi: 12 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra:  E tejdukshme

Lubrifikanti: Standart, me baze silikoni

Karakteristika: Me shume trashesi

Efekti: Me shume rezistence

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.090 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci Urgjenca Dr(Ilda Babamusta)Durres Lagj. nr8, Rr. Aleksander Goga0692721401
FARMACI Jurgen Babamusta_DRDurres052237386 / 0692126053
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
M & SONS Tirane Tirane Rr. Lord Bajron,Njesia Bashkiake Nr.110677186344 , 0683680681
Specifikime
Sipas Linjave Control Condoms
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.